Головна Новини Суспільство медицина Бюджетний комітет погодив виділення грошей на закупівлю вакцини проти COVID-19: названа сума
commentss НОВИНИ Всі новини

Бюджетний комітет погодив виділення грошей на закупівлю вакцини проти COVID-19: названа сума

Гроші на вакцину проти коронавірусу виділили з бюджету на 2020 рік

24 грудня 2020, 15:23
Поділіться публікацією:

Бюджетний комітет Верховної Ради погодив виділення 1,4 млрд гривень на закупівлю вакцини проти коронавірусної інфекції COVID-19. Гроші повинні бути виділені з Державного бюджету на 2020 рік. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Бюджетний комітет погодив виділення грошей на закупівлю вакцини проти COVID-19: названа сума

Крім того, міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час сьогоднішнього брифінгу повідомив, що МОЗ спільно з українськими та міжнародними експертами завершили роботу над "Дорожньою картою щодо впровадження вакцини проти COVID-19 і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021- 2022 роках" і сьогодні документ мають затвердити у відомстві.

Степанов також зазначив, що, як говорилося раніше, Міністерство охорони здоров'я планує почати вакцинацію проти коронавірусу вже в лютому 2021 року. Правда, ці терміни залежать від того, коли вакцина буде доставлена в нашу країну. Першими вакцину повинні отримати медичні працівники, військовослужбовці, працівники соціальної сфери, особи, які проживають в установах з надання довгострокового догляду та підтримки, і працівники таких закладів, люди похилого віку (60 років і старше), працівники критично важливих структур державної безпеки, працівники сфери освіти, особи віком від 18 до 59 років з супутніми захворюваннями, особи, що знаходяться в місцях обмеження свободи, і працівники місць обмеження волі.

Раніше "Коментарі" писали, що вчора в Брюсселі погодили, які дані людей, які беруть участь в кампанії вакцинації, будуть зберігатися. Документ відразу викликав критику, бо він дав уряду повний карт-бланш на отримання будь-якої інформації, яка буде названа потрібною, без будь-яких заходів захисту конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини