Головна Новини Суспільство події В Україну повертатимуть вкрадені активи, - генпрокурор
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертатимуть вкрадені активи, - генпрокурор

Ірина Венедіктова розповіла про розробку дієвих механізмів щодо повернення коштів, отриманих злочинним чином

2 листопада 2020, 15:05
Поділіться публікацією:

Офіс генерального прокурора України повідомляє про розробку дієвих способів повернення розкраденого майна. Способи активізації цих процесів генпрокурор Ірина Венедіктова обговорила під час зустрічі з віце-президентом Паризького трибуналу вищої інстанції Чарльзом Пратсом — експертом Ради Європи в галузі боротьби з корупцією, фінансовим шахрайством і відмиванням коштів.

В Україну повертатимуть вкрадені активи, - генпрокурор

ФОТО: 5 канал

За словами Венедіктової, в Офісі генпрокурора очікують від Французької Республіки матеріали виконання запитів по ряду колишніх високопосадовців, яких підозрюють в інвестуванні злочинних коштів в придбання нерухомості у Франції.

"Офіс генпрокурора працює над розробкою дієвих міждержавних механізмів повернення активів. В провадженні відносно ексочільника держкомпанії щодо заволодіння 23 млн доларів, є підстави вважати, що за ці кошти ним були куплені у Франції вілла та дві виноробні. Ще одна справа стосується вже задоволеного запиту нашої сторони про екстрадицію щодо особи, що підозрюється в заволодінні 12 млн євро та 3 млн грн, який придбав у Франції замок та будівлю під створення готелю-ресторану", — заявила Ірина Венедіктова.

Раніше "Коментарі" розповідали про вимогу Зеленського до Венедіктової.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини