Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату

Синоптик розповіла, на яку погоду очікувати українцям у День Святого Миколая

17 грудня 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

Наступної неділі в Україну завітає короткочасне похолодання, яке протримається декілька днів. Про це йдеться у прогнозі погоди синоптикині Наталки Діденко, опублікованому в її Telegram-каналі.

В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що високий чи підвищений атмосферний тиск охопив більшість країн Європи. Тому завтра, 18 грудня, опадів на континенті буде мало. В Україні, зокрема, у п’ятницю також очікується погода без опадів. Однак ймовірні періодичні тумани із погіршенням видимості до 200-500 метрів. Температура повітря впродовж завтрашньої доби досягне від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. У південній частині та на Заході України буде дещо тепліше – 2-6 градусів тепла. Найсвіжіша погода, за прогнозом, очікується у Сумській, Чернігівській, Полтавській й Харківській областях. Діденко зауважила, що максимальна температура повітря не перевищить у цих регіонах 0-3 градусів морозу, тому збережеться ожеледиця. Тож будьте обережні!

У День Святого Миколая, 19 грудня, як прогнозує Діденко, погода в Україні суттєво не зміниться. А ось після найближчих вихідних, 22-23 грудня, очікується короткочасне похолодання. Крім того, за прогнозом синоптикині, в другій половині наступного тижня побільшає опадів.

Нагадаємо, опубліковано календар магнітних бур на грудень 2020 року: коли цього місяця очікуються удари. Так, у другій половині грудня на людей чекає відчутний магнітний удар.

Як раніше повідомляв "Коментарі", озвучено прогноз погоди на Новий рік в Україні. Відомо, чи слід українцям чекати снігу в прийдешню новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини