Головна Новини Суспільство події Стали відомі дати засідань з обрання запобіжних заходів у справі Татарова
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі дати засідань з обрання запобіжних заходів у справі Татарова

Правоохоронці просять суд заарештувати чиновника із можливістю внесення застави в сумі 10 млн грн

23 грудня 2020, 14:17
Поділіться публікацією:

У справі Татарова призначили дати засідань з обрання запобіжних заходів. Вищий антикорупційний суд України повинен сьогодні повторно ознайомитися з пропозицією правоохоронців щодо вибору запобіжного заходу Костянтину Дубоносу — заступнику голови Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС Костянтину Дубоносу. Раніше він був заарештований з альтернативою застави, проте через зміну генпрокурором Іриною Венедиктовою складу прокурорів, суд призначив повторне засідання.

Стали відомі дати засідань з обрання запобіжних заходів у справі Татарова

А вже завтра, 24 грудня, о 12:30  ВАКС розгляне клопотання НАБУ і САП щодо обрання запобіжного заходу заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову. Правоохоронці просять суд заарештувати чиновника із можливістю внесення застави в сумі 10 млн грн.

Раніше "Коментарі" писали про те, що 18 грудня НАБУ повідомило про підозру у вчиненні злочину заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову. Про це повідомляє пресслужба Національного антикорупційного бюро України. Татаров підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. Тобто,  пропозиція або надання службовій особі неправомірної вигоди. На думку слідства, заступник керівника Офісу Президента може бути причетний до надання неправомірної вигоди за отримання недостовірного письмового висновку від судового експерта у справі, що стосується заволодіння 81 млн грн Нацгвардії України.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Офіс генпрокурора заявив, що НАБУ безпідставно звинуватило Ірину Венедиктову в перешкоджанні до притягнення винних до відповідальності у справі Нацгвардії про заволодіння 81 млн грн. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/nabudaily/2395
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини