Головна Новини Суспільство події Гарно жити не заборониш: як розважається син нардепа з партії "Слуга народу" (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарно жити не заборониш: як розважається син нардепа з партії "Слуга народу" (Відео)

Син "Слуги народу" Артем Арістов активно веде соцмережі

18 лютого 2021, 10:30 comments1303
Поділіться публікацією:

Стало відомо як проводить своє дозвілля "золота молодь" України. Провокативне відео з'явилося на Телеграм-каналі "Шептун".

Гарно жити не заборониш: як розважається син нардепа з партії "Слуга народу" (Відео)

Артем Арістов: як розважається син Слуги народу. Фото з мережі інтернет

В інстаграмі син народного депутата від партії "Слуга народу" Юрія Арістова показав частинку зі свого дня. На відео Артем Арістов їде на машині зі своїми знайомими. Під час водіння хлопець відволікається на куріння кальяну.

На задньому сидінні машини знаходиться дівчина, яка танцює. Відео зроблене під музику реп-виконавця Тіматі "Попереду копи".

Окрім того, Артем Арістов має свій Tik-Tok акаунт, де показує моменти зі свого життя.

Нагадаємо, що депутата Костянтина Богатова виключили з фракції "Голос" в Київраді за побиття коміка. У фракції повідомили, що дане рішення було прийнято через неналежну поведінку народного обранця. За їхніми словами, їм дуже неприємно виключати Богатова зі свого складу. Однак на сьогодні це єдине правильне рішення.

Раніше розповідалося, що Наталя Могилевська вийшла у світ в парі з відомим багатієм. Артистка довгий час запевняла шанувальників, що український бізнесмен Олег Рижов — не більше ніж друг. Однак почуття взяли гору — пара не приховувала своїх емоцій перед камерами. Як повідомляє Plitkar, все світські заходи Могилевська відвідувала без пари, але ось недавно все ж вирішила вийти у світ з чоловіком. Про подробиці стосунків пари, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що написане від руки резюме легендарного Стіва Джобса виставлено на торги. Воно було створене в далекому 1973 році. Цікаво, що в резюме Стів Джобс акцентує увагу майбутніх роботодавців на своєму досвіді роботи з "комп'ютерами та калькуляторами", які на той час також вважалися великим технічним досягненням. За скільки його хочуть продати, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/sheptoon/9806
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини