Головна Новини Суспільство події Влада Білорусі готується до масових протестів після перемоги Лукашенка: його літак вилетів до Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Білорусі готується до масових протестів після перемоги Лукашенка: його літак вилетів до Туреччини

Напередодні президентський борт Bombardier Challenger 850 був підготовлений до вильоту і перевірений саперами

9 серпня 2020, 22:36 comments1089
Поділіться публікацією:

Один з літаків родини президента Білорусі Олександра Лукашенка Bombardier Challenger 850  відразу після закриття виборчих дільниць вилетів в напрямку Туреччини, згідно із зазначеним планом польоту, який можна відстежити на сайті PlaneFinder. Про це повідомляє "24 канал".

Влада Білорусі готується до масових протестів після перемоги Лукашенка: його літак вилетів до Туреччини

Як повідомляють ЗМІ, ще перед виборами білоруські телеграм-канали вказували на підготовку лайнера до польоту. Його, наприклад, перевіряли сапери. Так роблять під час підготовки президентського борту до польоту глави держави.

Втім, поки невідомо, хто саме вилетів на цьому лайнері і знаходиться на борту сам Олександр Лукашенко.

Відзначається, що причиною такого термінового польоту може бути масове невдоволення білорусів попередніми результатами президентських виборів, згідно з якими чинний глава держави Олександр Лукашенко в шостий раз став безумовним лідером з колосальним відривом від головного конкурента Світланою Тихановської.

Як реакція, в декількох великих містах Білорусі люди вже активно виходять на вулиці з протестними настроями, на головних трасах групуються автомобілісти, метро в Мінську закрито. До того ж, у багатьох місцях столиці відсутня не тільки інтернет, але і телефонний зв'язок. Біля Адміністрації президента накопичується броньована техніка і водомітні машини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про думку з Офісу президента України щодо ймовірної перемоги Олександра Лукашенка на виборах в Білорусі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини