Головна Новини Суспільство події Помер батько Хабіба Нурмагомедова
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер батько Хабіба Нурмагомедова

Останнім часом Нурмагомедов-старший перебував у важкому стані після перенесеного коронавіруса

3 липня 2020, 14:59 comments1184
Поділіться публікацією:

Помер тренер і батько відомого бійця змішаного стилю (MMA) Хабіба Нурмагомедова Абдулманап Нурмагомедов. Про це у своєму Telegram-повідомив каналі глава Чечні Рамзан Кадиров.

Помер батько Хабіба Нурмагомедова

Відомо, що останнім часом Абдулманап Нурмагомедов перебував у важкому стані із-за ускладнень в наслідок коронавіруса. Зовсім недавно, 19 червня, російські ЗМІ повідомляли, що Нурмагомедов-старший вилікувався від хвороби.

Зазначимо, Абдулманапа Нурмагомедова відправили в лікарню з підозрою на пневмонію в квітні. Після того, як його стан почав погіршуватися, тренера перевели з дагестанської лікарні в московську. ЗМІ також повідомляли, що Нурмагомедов-старший двічі впадав у кому.

Абдулманап Нурмагомедов був наставників сина Хабіба Нурмагомедова , а тажке діючих атлетів Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Ісламу і Махачева Умара Нурмагомедова.

Раніше "Коментарі" писали, що американський комік, актор, режисер, сценарист і продюсер Карл Райнер помер від природних причин в понеділок у своєму будинку в Беверлі-Хіллз, підтвердила його помічник. У 2001 році він знявся в ролі імпозантного шахрая Сола Блума в "Одинадцяти друзів Оушена", а також у двох продовженнях фільму. Карл Райнер знімався в комедії "Два з половиною людини", а також якості запрошеної зірки в сіткомі "Красуні в Клівленді". Він зіграв важливу роль у початку кар'єри Стіва Мартіна, був автором і режисером чотирьох фільмів з його участю. Райнер також знімався на Бродвеї і написав багато книг, у тому числі кілька дітей. В свої 90 років Карл Райнер продовжував працювати актором озвучки. Йому належить ключова роль у документальному фільмі про людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини