Головна Новини Суспільство події Нові пожежі в Луганській області: вогонь наблизився до електропідстанції, чутно вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові пожежі в Луганській області: вогонь наблизився до електропідстанції, чутно вибухи

Співробітники ГСЧС оцінюють площу загоряння в 20 тис. гектарів

5 жовтня 2020, 15:05
Поділіться публікацією:

У Луганській області спалахнула нова пожежа. Згідно з повідомленням Станично-Луганської районної державної адміністрації верховий вогонь наближається до електропідстанції.

Нові пожежі в Луганській області: вогонь наблизився до електропідстанції, чутно вибухи

Місцева влада заявляє, що причиною пожежі між населеними пунктами Нижньотепле й Артема став підпал. Крім того, повідомляється, що через пожежі детонують снаряди, що не розірвалися раніше.

Водночас, у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомили, що найкладніша ситуація склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, в яких постраждали 32 населених пункти.

За даними ДСНС, станом на 14:00 5 жовтня вдалося ліквідувати 7 з 10 основних осередків пожеж лісових масивів, очерету і сухої рослинності, 1 осередок локалізований. Згідно з попередніми даними площа пожежі складає 20 тис. га.

Раніше "Коментарі" писали, що поліція повідомила про кількість загиблих в результаті лісових пожеж в Луганській області, а також про причини їх смерті. За даними прессекретаря відомства в Луганській області Тетяни Погукай, жертвами лісових пожеж в регіоні на сьогодні стали семеро людей, ще четверо пропали безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини