Головна Новини Суспільство події Корбан вперше прокоментував загибель сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Корбан вперше прокоментував загибель сина

Політик написав пост, в якому подякував усім за слова підтримки, "за співучасть і за усвідомлення того, що життя триває".

7 січня 2021, 16:00 comments1188
Поділіться публікацією:

Український політичний діяч і бізнесмен Геннадій Корбан вперше прокоментував трагічну загибель свого 16-річного сина Льва. На своїй сторінці в Facebook політик написав пост, в якому подякував усім за слова підтримки, "за співучасть і за усвідомлення того, що життя триває":

Корбан вперше прокоментував загибель сина

Геннадій Корбан прокоментував смерть сина - фото з відкритих джерел

"Кожен з нас призначений для вічності. І кожен відчуває це до моменту поки ми не усвідомлюємо, що немає вічності в цьому світі. Є тільки випадковість, яка то з'єднує, то розлучає людей, відриваючи їх одну від одної. Без можливості іноді сказати пару важливих слів, зробити пару важливих справ або просто побути разом, пожити одним життям, бути щасливими разом. Спасибі всім за слова підтримки. За спробу розділити тягар втрати. За співучасть і за усвідомлення того, що життя триває. Заради тих, хто залишився. Заради дітей . Заради майбутнього ", — написав Корбан.


Нагадаємо, що 5 січня на Дніпропетровщині трагічно загинув син відомого політика Геннадія Корбана Лев. 16-річний підліток разом зі своєю подругою вирушили кататися на баггі в поле та не повернулися додому. Про подію повідомили ряд ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. За попередньою інформацією, Лев Корбан і його супутниця потрапили в ДТП, що призвело до заїзду в водойму. Обидва неповнолітніх користувалися ременями безпеки і, очевидно, не змогли їх розстебнути, опинившись у воді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що 19-річна дочка народного депутата від партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадима Столара померла уві сні від зупинки серця.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

7 січня 2021, 16:57

Да,смерть ближнего горька,то ли дело лить чужую кровь.


Новини