Головна Новини Суспільство події Раптова смерть дочки нардепа Столара
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптова смерть дочки нардепа Столара

Політик особисто повідомив про трагедію в родині на своїй сторінці в Facebook.

11 грудня 2020, 20:20
Поділіться публікацією:

19-річна дочка народного депутата Вадима Столара померла уві сні від зупинки серця. Трагедія сталася в родині нардепа від партії ОТЗЖ Вадима Столара. Вадим Столар повідомив про це на своїй сторінці в Facebook. \

Раптова смерть дочки нардепа Столара

"Друзі, в нашу сім'ю прийшла біда. Наша старша дочка Діана померла уві сні від зупинки серця. Це горе, яке не описати словами. Я повинен бути з сім'єю, моєю дружиною і дітьми. Ми хочемо це прожити на самоті", — повідомив депутат.

Також він попросив поставитися з розумінням до горя сім'ї і поважати його право на приватне життя. Померла дочка народного депутата від "Опозиційної платформи — За життя" жила в США. Крім неї в родині народного обранця ще четверо дітей: Джемма, Єва, Давид і Даніель Аарон. У повідомленні Столар подякував небайдужих людей за підтримку і розуміння.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Служба безпеки України (СБУ) провела обшуки в приміщенні Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ), в офісах і за місцем проживання осіб, що мають відношення до будівельного бізнесу. Видання "Деловая столица" повідомляє, що мова шла про обшуки в офісах і за місцем проживання таких осіб, як брати Юрій та Олексій Горові, а також Вадим Столар, якого в українських ЗМІ називають "смотрящим" за Києвом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини