Головна Новини Суспільство медицина "З маршем Мендельсона і антисептиками": МОЗ дозволив грати весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

"З маршем Мендельсона і антисептиками": МОЗ дозволив грати весілля

Глава МОЗ Максим Степанов розповів, за яких умов в Україні можна святкувати весілля

12 червня 2020, 11:09 comments1056
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов зазначив, що в Україні дозволяється святкувати урочистості, в тому числі і весілля, якщо дотримуватись заходів безпеки. Про це він розповів на брифінгу за звітом пандемічної ситуації в країні.

"З маршем Мендельсона і антисептиками": МОЗ дозволив грати весілля

Так, за словами міністра, незважаючи на те, що весілля — це свято близькості, на час небезпечної ситуації по країні, необхідно дотримуватися дистанції, а також збирати нечисленний коло осіб, найближчих друзів.

"Можна святкувати, якщо ви дотримуєтесь  обмежувальних заходів, а саме: зокрема і соціальної дистанції (по можливості, розумію, що це весілля), користування антисептиками та інші засоби, про які всім нам вже відомо за останні місяці", — зазначив Степанов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні готуються до відкриття кінотеатрів, хоча глава Мінкульту Олександр Ткаченко попередив, що відкриття буде поступове.

"Реалії такі: 30% наповнення залів — це робота "в мінус", персоналу просто неможливо буде платити зарплати. Також світові прем'єри західних режисерів перенесені на значний термін і власники кінотеатрів не очікують великого напливу гостей", — зазначив Ткаченко в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини