Головна Новини Суспільство події Україна відновлює проїзд на КПВВ з Кримом: відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відновлює проїзд на КПВВ з Кримом: відома дата

У Держприкордонслужбі повідомили умови та дату відкриття КПВВ на адмінмежі з Кримом

13 червня 2020, 22:11 comments1883
Поділіться публікацією:

Відновлюється робота усіх КПВВ на адмінмежі з Кримом. Про це інформує прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Україна відновлює проїзд на КПВВ з Кримом: відома дата

Так, від завтра, 14 червня, скасовується тимчасове припинення роботи КПВВ на межі з анексованим Росією Кримським півостровом. Згідно із рішенням Кабінету Міністрів України, у КПВВ мають з’явитися місця або приміщення для проведення медичного огляду.

Як зазначили у ДПСУ, ті, хто прибуває з Криму під час пандемії коронавірусу, має пройти самоізоляцію. У разі відмови від самоізоляції з використанням електронного сервісу "Дій вдома" — прикордонники відмовлятимуть у виїзді з тимчасово окупованої території України.

Нагадаємо, тимчасову заборону на в'їзд в Україну для іноземців скасували. Однак передбачено, що для в'їзду в Україну іноземцям необхідний відповідний страховий поліс. А для осіб, які прибувають з країн зі значним поширенням коронавірусної інфекції — перебування в обсервації.

Як раніше повідомляли "Коментарі", санкції проти Росії за анексований Крим продовжили ще на рік. Так, економічні санкції від Євросоюзу для Росії передбачають низку обмежень, в тому числі й на території анексованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини