Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять з новою силою
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять з новою силою

За прогнозами синоптиків, після руйнівної грози напередодні, сьогодні, 17 червня, частина України знову може опинитися під ударом стихії

17 червня 2020, 06:52 comments4514
Поділіться публікацією:

Українцям варто готуватися до ще одного удару стихії. Чорні грозові хмари затягнуть небо над західною Україною і можуть накрити Південь і Центр країни. Такий прогноз погоди на сьогодні, 17 червня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять з новою силою

Напередодні грози і зливи вже наробили чимало лиха в західних регіонах України. Десятки сіл залишилися без світла, вода в річках і струмках різко піднялася, затопила безліч будинків, пошкодила мости і розмила дороги. Вже сьогодні в регіоні оголосили нове штормове попередження. Разом з тим, температура повітря вдень сягатиме 25-27 градусів.

Грозові хмари можуть раптово затягнути небо в центральних та південних регіонах. Хоча тут ймовірність опадів все ж трохи нижча, ніж на Заході. Термометри вдень покажуть максимум 29 градусів. Вночі температура опуститься до 17 градусів.

Найспекотніше сьогодні буде у Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях. Повітря прогріється до +31. При цьому розраховувати навіть на невеликий дощ не варто. Погода весь день буде сухою і безхмарною.

Прогноз погоди в Україні: де грози вдарять з новою силою - фото 2

Найближчим часом на прохолоду в Україні чекати не варто. До вихідних буде досить жарко. Разом з тим, грози будуть періодично накривати різні регіони. Місцями вони будуть досить сильними. Найвища ймовірність опадів цього тижня зберігається на західній Україні.

Раніше "Коментарі" розповідали про літні звички, які можуть допомогти продовжити молодість. Варто взяти на замітку!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини