Головна Новини Суспільство події Гітара Елвіса Преслі стала найдорожчою його річчю в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Гітара Елвіса Преслі стала найдорожчою його річчю в історії

Фанат короля рок-н-ролу викупив його музичний інструмент за рекордні 1,32 млн доларів

5 серпня 2020, 04:29
Поділіться публікацією:

Гітара кумира 50-70-х років Елвіса Преслі була продана на аукціоні за 132 млн доларів, що зробило її найдорожчою пам'ятної річчю музиканта, яка була продана після його смерті. Про це повідомляє американське видання TMZ .

Гітара Елвіса Преслі стала найдорожчою його річчю в історії

Елвіс Преслі придбав цю гітару в 1954 році в магазині OK Houck's Piano Store, що в Мемфісі. Співак навіть дещо переробив корпус свого інструменту: за допомогою клейких металевих букв він вказав своє прізвище. Однак з часом буква "С" зникла.

Протягом 1954 — 1956 років музикант записав на гітарі Martin D-1 чимало популярних хітів. Зокрема, це That's Alright (Mama), Blue Moon of Kentucky і Good Rockin 'Tonight.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про приголомшливому успіху юного поп-виконавця Джастіна Бібера, який в 25 років побив рекорд 26-річного Елвіса Преслі .   Нової перемогою Бібера став його п'ятий студійний альбом "Changes", який артист представив 15 лютого 2020 року.    Незважаючи на досягнення Джастіна, критики ставляться до ситуації досить прохолодно і відзначають, що комерційний успіх і вдалий маркетинг не додають цьому артисту величі і вже точно ніколи не затьмарять слави Короля, як прийнято називати Елвіса в Америці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини