Головна Новини Суспільство події Чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята: прогноз експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята: прогноз експерта

Чим більше розмов про локдаун, тим більше люди остерігаються вкладати гроші в подорожі

27 листопада 2020, 19:33
Поділіться публікацією:

Співзасновник національного туристичного оператора Олена Бойко поділилася, чи варто українцям планувати поїздки на новорічні свята, чи краще залишитися вдома.

Чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята: прогноз експерта

Чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята. Фото: unsplash

Олена розповіла, що через карантин вихідного дня збитки готелів в Україні сягнули близько 120 мільйонів гривень. Крім цього, попит на новорічні тури в рази зменшився, як і продажі в цілому. Вона додала, що чим частіше зачіпають тему локдауну, тим більше людей бояться куди-небудь їхати в цей час.

Але незважаючи на це, експерт впевнена в тому, що люди все одно будуть купувати тури. І така ситуація, як була минулої весни, точно вже не повториться.

"У порівнянні з тим, що було в березні, гірше вже не може бути. Тоді сотні тисяч людей були за кордоном, ми були в розгубленості, це був якийсь театр абсурду. Зараз вже більше розуміння, обмежена кількість країн відкрита. Їх можна навіть перерахувати: Стамбул для екскурсій, Емірати, Мальдіви — там непряме повідомлення, Єгипет, Домінікана — це чартер, тому легше відвезти і забрати людей; Мексика ", — пояснює вона.

Олена підсумувала, що незважаючи на непростий період, продовжують відкриватися нові напрямки, ставляться нові літаки. Люди втомилися від такого підвішеного стану, їм скоріше хочеться повернутися до нормального життя. Тому святкові тури однозначно будуть, просто в меншій кількості, ніж це було раніше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки відпочиватимуть українці на новорічні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

27 листопада 2020, 19:43

Это смотря какие. Правильные ( те которые ровнее других) - смогут


Новини