Головна Новини Суспільство події Через епідемію коронавірусу Ольга Богомолець продає свій замок-музей «Радомисль», - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Через епідемію коронавірусу Ольга Богомолець продає свій замок-музей «Радомисль», - ЗМІ

Інсайдери говорять, що продаж замку-музею "Радомисль", який належить Ользі Богомолець, запланований на другу половину серпня

30 липня 2020, 11:30 comments1734
Поділіться публікацією:

Внаслідок коронавірусу і різкого падіння кількості туристів в замку-музеї "Радомисль" (місто Радомишль Житомирської області) його власниця Ольга Богомолець вирішила продати цей музей. Продаж заплановано на другу половину серпня. Про це кореспонденту "Досьє" повідомило джерело, близьке до керівництва замку-музею "Радомисль".

Через епідемію коронавірусу Ольга Богомолець продає свій замок-музей «Радомисль», - ЗМІ

"Після того, як навесні з'явилася інформація про те, що людина захворіла на коронавірус саме після відвідин нашого музею, про "Радомисль" в окрузі пішла погана слава. Хоча до цього місцеві жителі пишалися цією пам'яткою. А тепер, попри всі наші заклики приходити, ігнорують музей. Ми в "Радомислі" думаємо, що люди просто піддалися паніці. Оскільки підстав для особливих переживань немає – наш район займає в області середні позиції. У 20 з гаком разів поступаючись за статистикою захворювання COVID-19 обласного центру, а також Коростенському, Любарському й іншим районам області", — говорить джерело.

Нагадаємо, що в березні ЗМІ повідомляли про те, що у хворої коронавірусом 70-річної жінки з Радомишля перші симптоми захворювання з'явилися після того, як вона напередодні відвідувала музей української домашньої ікони в замку-музеї "Радомисль" і цілувала там ікони. У лютому, за півтора тижня до візиту хворої в музей "Радомисль" в цьому музеї була група туристів з Італії. Вони також цілували там ікони.

"Хтось із цієї групи, можливо, і заніс коронавірус в Радомишль", — припускав тоді один з працівників Житомирської ОДА.

Отримати коментар від власниці замку-музею "Радомисль" Ольги Богомолець з приводу її планів продати в серпні цей музей не вдалося. Разом з тим, опитані фахівці на ринку нерухомості припускають, що пропозиція про продаж такого цікавого об'єкта викличе великий інтерес учасників ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини