Головна Новини Суспільство події Болгарія посилила правила в'їзду для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія посилила правила в'їзду для українців

Болгарія висунула кілька вимог до довідки з результатами тесту на коронавірус

1 жовтня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Відсьогодні, з 1 жовтня, Болгарія змінила правила перетину кордону для українців. Потрапити в країну стало складніше. Зокрема, знову необхідно пред'являти результати тесту на коронавірус. Про це повідомили в прес-службі Держагентства розвитку туризму України.

Болгарія посилила правила в'їзду для українців

Відпочинок у Болгарії. Фото: sunny-days.by

Цілий місяць українці могли відвідувати Болгарію безперешкодно. Робити будь-які тести не було потрібно. Але уже сьогодні країна повернулася до більш суворих карантинних правил. Тепер, щоб перетнути кордон, необхідно пред'явити негативні результати тесту на коронавірус. При чому йдеться виключно про ПЛР-тестування.

До самого документу влада Болгарії також висунула ряд вимог. У ньому обов'язково повинні бути вказані особисті дані громадянина з закордонного паспорта, дані про лабораторію, де проводилося тестування на Covid-19, а також дата аналізу. Приймати до відома будуть тільки ті результати, які були отримані протягом 72-х годин до моменту перетину кордону.

Подібні обмеження для українців будуть діяти, щонайменше, до 30 листопада.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що Україна відкрила свої кордони для іноземців. Однак деякі обмеження все ж довелося залишити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини