Головна Новини Суспільство події Ще чотири країни відкрили кордони для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще чотири країни відкрили кордони для українців

На даний момент безперешкодно українські туристи можуть відвідувати 52 країни

30 вересня 2020, 13:22
Поділіться публікацією:








Для українських туристів відтепер відкриті кордони ще 4 країн. Обмеження зняли Гана, Колумбія, Нігерія, а також Йорданія. Про це повідомив на брифінгу глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Ще чотири країни відкрили кордони для українців

На українських туристів чекають в 52 країнах. Фото: pasport.org.ua

Більшість країн у світі поки що не поспішають пускати до себе українських туристів через пандемію коронавірусу. Але список держав з відкритими кордонами поступово збільшується. На цей момент таких уже більш як півсотні.

"І хоч туристичний сезон вже позаду, але ніхто не скасовував можливість подорожувати. Країн, куди можуть поїхати українські туристи, зараз 52. З 3 вересня їх стало на 4 більше. І нехай Колумбія, Йорданія, Гана і Нігерія — не найбільш популярні. Але все ж комусь потрібно буде поїхати і туди теж", — сказав міністр закордонних справ.

Раніше, нагадаємо, кордони для українців також відкрили Домінікана, Демократична Республіка Конго і Бразилія. У списку відкритих держав також залишаються Вірменія, Туреччина, Албанія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Туніс, Словенія, ОАЕ, Болгарія і Мальдіви.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 вересня, Україна оновила рекорд за кількістю нових випадків коронавірусу. Вперше їх виявили за добу понад 4 тисячі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини