Головна Новини Суспільство Кримінал Понад 40 млн грн: менеджер Burisma вийшов під заставу у справі про хабар у 6 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 40 млн грн: менеджер Burisma вийшов під заставу у справі про хабар у 6 млн доларів

За Андрія Кичу внесли заставу в розмірі 40,3 млн грн

15 червня 2020, 23:46 comments2054
Поділіться публікацією:

Колишнього директора з правових питань компанії Burisma Андрія Кичу звільнили з-під варти після внесення за нього застави у розмірі 40,3 мільйонів гривень. Його підозрюють у справі про хабар у розмірі 6 мільйонів доларів керівництву Національного антикорупційного бюро України Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомили у виданні "Українська правда".

Понад 40 млн грн: менеджер Burisma вийшов під заставу у справі про хабар у 6 млн доларів

"Юридична компанія внесла заставу. Підозрюваного звільнили з-під варти. Але він повинен дотримуватися покладених на нього обов'язків", — заявила керівник відділу комунікацій ВАКС Олеся Чемерис.

Троє підозрюваних у справі про хабар арештовані з можливість внесення застави. Колишня керівниця одного з департаментів Державної фіскальної служби Олена Мазурова може вийти під заставу в розмірі понад 120 млн грн, а відсторонений перший заступник начальника головного управління Державної податкової служби в Києві — під 84 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", 12 червня екс-чиновник намагався дати 6 млн доларів хабара керівництву САП і НАБУ за закриття справи проти екс-міністра екології Миколи Злочевського — президента компанії Burisma.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини