Головна Новини Суспільство події У Сумській області розбився літак, загинув пілот
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області розбився літак, загинув пілот

Жертв або постраждалих крім пілота рятувальники не виявили

12 вересня 2020, 12:29 comments1215
Поділіться публікацією:

У суботу, 12 вересня, біля села Дяківка Буринського району виявили розбитий легкомоторний літак. Пілот загинув. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

У Сумській області розбився літак, загинув пілот

У ДСНС повідомили про подію о 8:10 ранку. На місці події виявили легкомоторний літак, який попередньо ідентифікували як "Х-32 Бекас". Крім пілота жертв або постраждалих не виявили.

Повідомляється, що зараз на місці падіння літака працює мобільно-оперативна група з 14 осіб і чотирьох одиниць техніки. Обставини події поки не відомі.

У Сумській області розбився літак, загинув пілот - фото 2
У Сумській області розбився літак, загинув пілот - фото 3

Раніше "Коментарі" писали, що вантажний літак компанії South West Aviation розбився відразу після зльоту недалеко від столиці Південного Судану Джубі. Крім того, повідомляється, що повітряне судно загорілося. Як заявили виданню очевидці, щонайменше 17 людей загинули в результаті авіакатастрофи. Також відомо, що одна людина вижила, але його госпіталізували в критичному стані. Повідомляється, що літак прямував в населені пункти Вау і Авейль. Він повинен був доставити продукти і зарплати для працівників компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини