Головна Новини Суспільство Війна з Росією Довкола цього міста скоро розгорнуться запеклі бої: чи втримають його Сили оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Довкола цього міста скоро розгорнуться запеклі бої: чи втримають його Сили оборони

Російські окупанти ось-ось почнуть наступ на Покровськ, заявив колишній командир роти «Айдар» Євген Дикий в ефірі Radio NV. Він прогнозує запеклі бої за місто, і додає, що тут Сили оборони надовго затримають ворога

7 травня 2024, 20:15 comments4415
Поділіться публікацією:

За інформацією Євгена Дикого, уже буквально найближчим часом можуть початися бої за місто Покровськ, що в Донецькій області. Він підкреслив, що окупанти мають успіх на так званому Авдіївському напрямку і будуть намагатися його розвивати і далі. А це означає, що під загрозою опиняються два міста – Курахове і Покровськ.

Довкола цього міста скоро розгорнуться запеклі бої: чи втримають його Сили оборони

Євген Дикий

"Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось", — заявив Євген Дикий.

При цьому експерт ще раз підкреслив, що уникнути оборони Покровська українським військовим не вдасться, адже ворог суне туди зі всіх сил.

Правда, на думку Дикого, там знаходиться третя лінія оборони, і окупанти легко і просто не зможуть захопити українське місто. За його словами, у Сил оборони є можливість затримати біля Покровська ворога на довго і загальмувати його просування.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, станом на зараз найбільш небезпечна ситуація склалася на Курахівському та Покровському напрямку, де ворог переважає Сили оборони і в кількості, і в зброї. Наразі ЗСУ мають завдання максимально виснажити сили окупантів і дочекатися, коли буде завершена підготовка резервів.

Окрім того, директор фонду "Повернись живим" Тарас Чмут вважає, що Україна може втратити Донецьку область. Втім, за його словами, це не означитиме автоматично, що Україна програла у війні з терористичною Росією і потрібно негайно здаватися. Експерт підкреслив, що у війні не повинно бути емоцій, а тільки тверезий розрахунок. За його словами, якщо військові розуміють, що немає змісту утримувати якусь посадку, то мають право на те, щоб відійти із неї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини