Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мобілізація в Україні: чому потрібна і позитивна, і негативна мотивація
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізація в Україні: чому потрібна і позитивна, і негативна мотивація

Українська армія потребує новобранців

7 травня 2024, 23:07
Поділіться публікацією:

Під час мобілізації влада повинна застосовувати щодо військовозобов'язаних як позитивну, так і негативну мотивацію, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Мобілізація в Україні: чому потрібна і позитивна, і негативна мотивація

В Україні посилили мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Мобілізація — це одна з найважливіших тем сьогодні. Військо потребує людей. Під час війни це нормальний процес. Звісно, хотілось би мотивувати людей захищати Україну від ворога тільки заохоченням. Але коли ситуація складна і на карту поставлено майбутнє всієї держави та нації — має бути і позитивна, і негативна мотивація", — наголосив Максим Жорін.

За словами офіцера ЗСУ, дуже важливо працювати над репутацією армії, здоровою пропагандою та соціальними програмами.

"Але для тих, хто памʼятає лише про свої права і зовсім забув про свої обовʼязки — має бути адекватне покарання та відповідне ставлення держави. Водночас, якщо людина приймає правильне рішення, вона має знати, що держава про неї подбає", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська армія готується до того, що російські загарбники спробують повторити масову атаку на різних напрямках фронту. "Готуємося до найгіршого сценарію. Виходимо з максимальних можливостей ворога, а не з найвірогідніших його дій. Думаємо, як випереджати ворога принаймні у плануванні своїх дій", — розповів командир підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський наступ відбувається надзвичайно повільними темпами, оскільки майже за рік у районі Бахмута загарбники змогли просунутися лише на 16 км, заявив колишній радник держсекретаря США Метью Брайза. На думку дипломата, Росія не зможе досягти значних територіальних здобутків, а українські військові натомість ставатимуть сильнішими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини