Головна Новини Суспільство події Тимошенко стало гірше: політика підключили до ШВЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко стало гірше: політика підключили до ШВЛ

Крім інших симптомів коронавірусу, температура тіла у Юлії Тимошенко не падає нижче 39 градусів

25 серпня 2020, 13:25 comments1899
Поділіться публікацією:

Стан лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка днями захворіла на коронавірус, погіршився. "РБК-Україна" з посиланням на власні перевірені джерела, пише про те, що Тимошенко перебуває в стабільно важкому стані і її підключили до апарату ШВЛ.

Тимошенко стало гірше: політика підключили до ШВЛ

Видання повідомляє, що, крім інших симптомів, температура тіла у Тимошенко не падає нижче 39 градусів. Тим часом її дочка Євгенія і зять Артур Чечоткін переносять коронавірус в легкій формі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Чернівецька область знову перетворилася в епіцентр коронавірусу в Україні. В регіоні інфекція поширюється найактивніше. За минулу добу там виявили ще 204 хворих. Це більше, ніж в будь-якій іншій області України. Таким чином Чернівці виходять на третє місце за загальною кількістю інфікованих, сказано на сайті РНБО. У лідерах поки все ще залишаються Львівська область та Київ. За вчора там зафіксували відповідно 136 і 130 нових випадків Covid-19. Більше сотні хворих виявили також в Івано-Франківській, Харківській, Тернопільській та Одеській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини