Головна Новини Суспільство події Син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході
commentss НОВИНИ Всі новини

Син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході

Дитину з множинними травмами госпіталізований до лікарні

5 вересня 2020, 14:09 comments1078
Поділіться публікацією:

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області увечері 3 вересня відбулося ДТП. Місцеві ЗМІ повідомляють, що винуватцем події став 18-річний Марк Шевчик — син генерального директора ЦентрГОКа (група компаній "Метінвест") і кандидата на пост міського голови від партії "Слуга народу" Дмитра Шевчика. Про це пише "Страна".

Син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході

Фото: facebook.com/Олексій Таймурзін

За даними видання, Марк Шевчик їхав на авто мобілі Volkswagen Passat. Хлопець проїхав на червоне світло світлофора і на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика, який переходив дорогу разом з матір'ю. ДТП сталося біля супермаркету "Ашан", на пішохідному переході до лікарні

Дитину госпіталізували в лікарню з множинними травмами: закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку, гематома потилиці та інше.

Місцеві блогери заявляють, що батько Марка Шевчика - Дмитро Шевчик - намагається використовувати свої зв'язки, щоб зам'яти подію.

Раніше "Коментарі" писали, що в Українській військово-медичній академії відбулося ДТП, в результаті якого троє слухачів-офіцерів медичної служби були травмовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини