Головна Новини Суспільство події Військовий призов 2021 Україна: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий призов 2021 Україна: що змінилося

Весняний призов цього року пройде з нововведеннями

5 лютого 2021, 11:40 comments1957
Поділіться публікацією:

В цьому році в концепції військового призову для строковиків відбулися деякі зміни. Відтепер призовників відразу відправлятимуть до військових частин, без попереднього направлення в навчальні центри. Про це повідомляє сайт АрміяInform.

Військовий призов 2021 Україна: що змінилося

Названі нові правила для призовників - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, в цьому році базова підготовка для призовників буде проходити у військових частинах. Там же вони зможуть визначитися з професією, особисто поговорити з командиром, а також ознайомитися з особливостями служби. Пройшовши всі перераховані етапи, призовників зможуть відправити до навчальних центрів. Далі вже буде відбуватися розподіл по військових частинах.

Підполковник Роман Потерлевич зазначив, що нові правила припали до душі командирам частин. У зв'язку з тим, що призовників відправляють відразу в частину, вони тепер особисто зможуть поговорити з кожним і зрозуміти, яка спеціальність більше підійде тому або іншому призовнику. На його думку, це суттєво спростить завдання.

Повідомляється, що поки невідомо, скільки точно новобранців буде під час весняного призову цього року. Однак розраховується не менше, ніж на 700 осіб. Уже у квітні планується відправлення перших призовників до військових частин. Варто відзначити, що в першу чергу повістку отримають особи у віці від 20 до 27 років. Винятком є ті, у кого звільнення від призову на військову службу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що українська армія отримає сучасну надпотужну гвинтівку, а також про те, що армія Південної Кореї почне використовувати робота для збирання мін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини