Головна Новини Суспільство події Творець отрути "Новачок" випустить ліки від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Творець отрути "Новачок" випустить ліки від коронавірусу

Розробник є одним з творців "Новачка"

26 січня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Один з творців хімічної бойової отрути "Новачок", якою були отруєні колишній співробітник ЦРУ Сергій Скрипаль і його дочка, а також російський опозиціонер Олексій Навальний, Леонід Рінк заявив, що найближчим часом збирається випустити ліки проти коронавірусної інфекції, повідомляє видання "Бабель" зі посиланням на "РИА-Новости".

Творець отрути "Новачок" випустить ліки від коронавірусу

Фото: Reuters

Рінк розповів про плани випустити лікарський препарат під назвою "Іммофон", який, за його словами, є ефективними ліками для боротьби з коронавірусом та іншими інфекційними захворюваннями.

Хімік заявив, що ліки ефективно проти вірусних хвороб у зв'язку з тим, що має властивість відновлення клітин після роботи імунітету. А саме, препарат усуває знищення імунітетом свого організму, що, на думку багатьох дослідників, є основною причиною смертності від коронавірусу.

Вчений зазначив, що препарат, крім боротьби з коронавірусу може бути ефективним проти червоного вовчака, лейкозу, захворювань легенів, алергії, псоріазу та артриту.

Творець "Новачка" сказав, що новий препарат протестували на 700 пацієнтах похилого віку і серед них не було жодної смерті або погіршення стану.

Довідка: Леонід Рінк є одним з творців отрути "Новачок". Він коментував для російських ЗМІ отруєння колишнього співробітника ЦРУ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері, а також отруєння опозиціонера Олексія Навального, де в основному підтримував версію російської влади і говорив, що після отруєння "Новачком" Навальний би не вижив.

Раніше "Коментарі" розповідали, чи є Олексій Навальний реальною загрозою для Кремля.

Також Навальний надсилав повідомлення з ув'язнення в ізоляторі "Матроська тиша".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мирослав

26 січня 2021, 15:28

Може "розробник" не тільки випустить віки від коронавірусу, а й вже випустив сам коронавірус?


Новини