Головна Новини Суспільство події Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей

Їх зникнення часто пов'язують з самими немислимими причинами

15 листопада 2020, 15:15 comments3236
Поділіться публікацією:

У світі існує величезна кількість історій про людей, які пропали безвісти. І деякі з них настільки загадкові, що не піддаються жодному поясненню.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей

фото з відкритих джерел

Ейпріл Фабб зникла по дорозі до сестри

У квітні 1969 року посеред дня пропала 13-річна Ейпріл Фабб, яка на велосипеді вирушила в гості до своєї сестри. Але до сусіднього села дівчинка так і не доїхала. Останній хто її бачив — водій вантажівки, який проїжджав по дорозі. Велосипед Ейпріл був виявлений недалеко від поля, а від самої дівчинки не було й сліду. Співробітники поліції прочесали весь район, але пошуки не принесли результатів. Справа про зникнення школярки досі залишається однієюз найзагадковіших в історії Британії.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей - фото 2

Ніколь Морін зникла у власному будинку

У 1985 році в Торонто з житлового комплексу зникла 8-річна дівчинка Ніколь Морін. Разом з подружкою вона збиралася в басейн, який був розташований в її будинку. Район, в якому жила дівчинка з мамою вважався безпечним, тому пропажа дитини потрясла багатьох людей. Поліцейські обстежили практично кожен метр 20-поверхового будинку в надії знайти сліди дитини, але справа про її зникнення не просунулася ні на крок. Імовірно, дівчинку викрала, як тільки вона вийшла з дверей, тому, що до ліфта вона не дійшла.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей - фото 3

Барбара Болик зникла за одну хвилину

У 2007 році літня жінка Барбара Болик вирушила зі своїм другом Джимом Рамакером в гори. І близько 11.35 ранку вони вирішили перекусити. Джим відійшов від жінки приблизно на 6-9 метрів і задивився на мальовничий вид. Він стояв спиною до Барбари всього хвилину, а коли повернувся її не було, немов вона провалилася під землю. Її пошуками займалася і поліція, і родичі, але ніяких слідів знайти не вдалося, навіть клаптика одягу.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей - фото 4

Марта Райт зникла в тунелі

Подружжя Марта і Джон Райт проїжджали через тунель Лінкольна в Нью-Йорку і зупинилися, щоб протерти скло від конденсату. Чоловік протирав лобове скло, а його дружина попрямувала до заднього. Через пару секунд Джон обернувся і не побачив дружини, вона буквально випарувалася в повітрі. Інших машин в тунель не заїжджати. Ця загадкова історія сталася в 1975 році.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей - фото 5

Зникнення Мадлен Макканн — одне з найгучніших в історії

У 2007 році з номера готелю в Португалії пропала 3-річна дівчинка Мадлен Макканн, яка приїхала на відпочинок разом з батьками й зі своїм братом і сестрою. О 20.30 подружжя поклали своїх дітей спати й відправилось з друзями в ресторан, який знаходився в 50 метрах від готелю. Вони регулярно приходили й перевіряли чи все в порядку з малюками й близько 22.00 виявили зникнення дочки. Пошуками Мадлен займалася і поліція, і приватні детективи, історія її викрадення була висвітлена в найвпливовіших ЗМІ та є однією з найгучніших в історії. Пошуки тривають досі, у 2020 році в справі про викрадення дівчинки з'явився новий підозрюваний.

Як крізь землю: п'ять найзагадковіших зникнень людей - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Хор" пропала безвісти, її сина було знайдено в човні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини