Головна Новини Суспільство події Рятувальники попередили про небезпечну погоду у вихідні: яким регіонам України не пощастило
commentss НОВИНИ Всі новини

Рятувальники попередили про небезпечну погоду у вихідні: яким регіонам України не пощастило

Цього вікенду ймовірні дощі, грози та град, але не по всій Україні

25 вересня 2020, 14:12
Поділіться публікацією:

Рятувальники оголосили попередження про погіршення погодних умов у прийдешні вихідні в Україні. Про це йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Telegram-каналі.

Рятувальники попередили про небезпечну погоду у вихідні: яким регіонам України не пощастило

Так, вдень у суботу, 26 вересня, та протягом доби в неділю, 27 вересня, очікуються сильні дощі в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях. Як зазначили в ДСНС, погодні умови відповідатимуть другому (помаранчевому) рівню небезпечності.

Повідомляється, що 26 вересня у західній частині, а також 27 вересня у більшості областей країни пориви вітру досягатимуть 15-22 м/с. До того ж ймовірні місцями грози, а в окремих районах – град.

Додамо, що і вночі в неділі прогнозуються значні дощі: осадки будуть в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях.

Нагадаємо, синоптики розповіли, яку погоду очікувати українцям найближчим часом, а яким буде жовтень і початок листопада. Є ймовірність, що восени українців порадує ще як мінімум три бабиних літа.

Раніше повідомлялося, що синоптики розповіли, якою буде зима цього року. За прогнозами, снігу і морозів українцям варто чекати тільки під Новий рік. Сніжної зими в цьому році також не буде. А от імовірність крижаних дощів досить висока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини