Головна Новини Суспільство події Прогноз негоди: в Україну йдуть затяжні дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз негоди: в Україну йдуть затяжні дощі

Наступ дощів на Україну почнеться з західних регіонів

28 вересня 2020, 06:23
Поділіться публікацією:

У більшості регіонів України сьогодні буде сонячна і досить тепла погода. І все ж осінь поступово підступає. Весь день дощі йтимуть на Заході країни. А незабаром хмарами затягне й інші області. Такий прогноз зробили синоптики Укргідрометцентру на 28 вересня.

Прогноз негоди: в Україну йдуть затяжні дощі

Погода в Україні 28 вересня

Вересневе тепло поки що не поспішає залишати південні регіони. Сьогодні вдень стовпчики термометрів піднімуться до +25. Опадів не очікується.

Лише на кілька градусів менше синоптики обіцяють в центральних і східних областях. Тут парасольки також можна сміливо залишати вдома. Сьогодні буде сухо.

На Півночі України вдень максимальна температура повітря буде на рівні 20-22 градусів. А вночі стовпчики термометрів впадуть до +10.

Дощовими хмарами затягне сьогодні небо над західними регіонами України. Вдень синоптики обіцяють максимальні 20 градусів. А ось вночі температура впаде досить сильно. Місцями термометри покажуть +6.

Прогноз негоди: в Україну йдуть затяжні дощі - фото 2

Сонячна погода в Україні затримається недовго. Вже завтра, 29 вересня, дощі пройдуть по всій країні. Особливо рясними вони будуть на Заході. Дощова погода може затриматися в Україні на кілька днів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яку погоду обіцяють синоптики в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини