Головна Новини Суспільство події L'Oreal відмовиться від таких слів, як «білий» і «світлий» в описі продуктів для шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

L'Oreal відмовиться від таких слів, як «білий» і «світлий» в описі продуктів для шкіри

L'Oreal відреагував на протести проти расової несправедливості, змінивши опис продукції

27 червня 2020, 16:10 comments1184
Поділіться публікацією:

Один з найбільших в світі виробників косметики L'Oreal заявив, що прибере з назв своїх косметичних засобів слова "білий" і "світлий". Це стосується засобів для шкіри. Про це пише Reuters.

L'Oreal відмовиться від таких слів, як «білий» і «світлий» в описі продуктів для шкіри

Компанія ухвалила таке рішення слідом за аналогічною заявою компанії Unilever. Виробники косметичних засобів заявляють, що до такого рішення їх підштовхнула зростаюча критика в соціальних мережах на тлі протестів по всьому світу проти расової несправедливості.

Раніше "Коментарі" писали, що в ході масових протестів у США, які продовжуються у зв'язку з расовою дискримінацією в країні і вбивством співробітниками поліції афроамериканця Джорджа Флойда, були сильно пошкоджені пам'ятники відомому мандрівникові і географу Христофору Колумбу. Так, у штаті Віргінія протестувальники знесли пам'ятник і кинули його в озеро, а в Бостоні мармуровий Колумб був обезголовлений.

Також "Коментарі" розповідали, що великі косметичні бренди регулярно радують покупців своїми новинками, використовуючи оригінальні упаковки і розробляючи нові склади коштів. Однак, не вся косметика приносить користь і очікуваний результат, тобто кошти, які абсолютно не працюють. Ми писали, яка косметика абсолютно марна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини