Головна Новини Суспільство події "Битим" авто із США хочуть перекрити дорогу в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Битим" авто із США хочуть перекрити дорогу в Україну

Американські машини можна буде привезти в Україну за новим протоколом і ускладненою процедурою

24 липня 2020, 12:55 comments2103
Поділіться публікацією:

Ввезення старих авто з США можуть ускладнити через проєкт постанови МВС, в якому прописана нова процедура реєстрації машин. Про це пише "Сегодня".

"Битим" авто із США хочуть перекрити дорогу в Україну

У документі йдеться про те, що якщо в авто раніше була реєстрація іншої держави, то для оформлення в Україні потрібні документи, що підтверджують першу реєстрацію з перекладом на українську мову в консульстві. За новими правилами, документ про утилізацію не може бути підтвердженням реєстрації авто. Таким чином, биті авто з США, які користуються великою популярністю в Україні, не можна буде ввезти на перепродаж за старою схемою.

Втім, автоюрист Михайло Олексієнко говорить, що ввезення битих авто зі Штатів ускладнюється, але навряд чи стане неможливим. Експерт упевнений, що частину таких авто будуть ввозити навіть за новою постановою: мовляв, автомобілі, які йдуть з аукціонів США з молотка, дешеві і їх вигідно відновлювати. Їх можуть передати, наприклад, у Грузії, там поставити на облік, а вже звідти можуть перевезти в Україну.

Нагадаємо, Tesla повідомила про чистий прибуток у розмірі 104 мільйонів доларів і операційний прибуток в розмірі 327 мільйонів доларів, попри закриття свого заводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини