Головна Новини Суспільство події У січні українців чекає жорсткий карантин: які будуть обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

У січні українців чекає жорсткий карантин: які будуть обмеження

У грудні посилювати карантину не будуть

6 грудня 2020, 15:35 comments4231
Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів України вирішив, що на початку наступного року в країні буде введено жорсткий карантин. Мета такого рішення — зупинити поширення коронавірусної інфекції, пік якої очікується якраз на цей місяць.

У січні українців чекає жорсткий карантин: які будуть обмеження

локдаун в Україні / Getty Images

На своїй сторінці в Facebook прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав, що вводити локдаун в грудні не будуть, тому що, завдяки "карантину вихідного дня" в країні вдалося нормалізувати епідемічну ситуацію та розвантажити медичну систему. За останній тиждень, згідно зі статистикою, кількість видужалих тричі перевищувала кількість нових випадків захворювання.

Однак, з огляду на те, що в січні-лютому 2021 року очікується третя хвиля COVID-19, в Україні введуть жорсткий карантин, під час якого можуть бути наступні обмеження;

— заборона на проведення святкових концертів, дискотек, вечірок, масових заходів в приміщеннях або ТРЦ (ймовірність 100%);

— кінотеатри, театри й музеї, а також заклади громадського харчування з організацією дозвілля (95%);

— святкові ярмарки, спортзали й фітнес-центри (90%);

Разом з тим, можуть бути обмеження в роботі громадського транспорту, закладів громадського харчування (доставка або винесення) і готелів (без харчування і зон розваг).

Повний перелік обмежень Кабінет Міністрів України оприлюднить після засідання, яке відбудеться в середу, 9 грудня.

Нагадаємо, що в Україні, в порівнянні з вчорашнім днем, приріст захворюваності коронавірусом трохи знизився.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про два можливі шляхи розвитку ситуації з карантином в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Геннадий

8 грудня 2020, 01:00

kolyn, вот это и есть фашизм в чистом виде: цены растут поминутно на ЖКХ; пенсию получат депутаты для своих "сыночков и дочек" на бутылку шампанского за 2000 евро; рабочие места стремительно сокращаются и на работу ходить - запрет; гулять в парке - запрет; съездить к родственникам в другой город - запрет. Все мыслимые и немыслимые права человека нарушены и законы вместе с Конституцией потеряли смысл - их никто не соблюдает. Заниматься спортом - нельзя, без намордника - сразу штраф в несколько тысяч гривен. Это даже не Гитлер и не хуже Гитлера. Это геноцид и паранойя всемирного масштаба - до такого даже Гитлер не додумался бы. Мрази, твари и бестолочи.

kolyn

7 грудня 2020, 10:34

Твари,хуже гитлера.

Bujhm

6 грудня 2020, 16:27

Я долго думал что такое локдаун. И понял - это пародия на карантин, которую вводят дауны.


Новини