Головна Новини Суспільство події Новорічні традиції королівської сім'ї Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Новорічні традиції королівської сім'ї Великобританії

Цього року Британській монаршій родині доведеться утриматися від частини сімейних звичаїв

9 грудня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

У кожної сім'ї є свої новорічні традиції, у королівської також. Що роблять під час зимових свят члени монаршої родини та чи вдасться їм зберегти свої звичаї під час пандемії, давайте поцікавимося.

Новорічні традиції королівської сім'ї Великобританії

Як святкують Новий рік члени монаршої сім'ї

1. Святкування всією родиною

Як водиться, Новий рік члени Британської королівської сім'ї проводять разом в Сандрінгемському палаці. Але цього разу кожен буде святкувати окремо в себе вдома. Єлизавета ІІ та принц Філіп натомість залишаться у Віндзорському замку, де вони перебувають вже майже рік.

2. Прикрашання ялинки

Кожного року діти Кейт Міддлтон та принца Вільяма допомагали своїй бабусі Керол прикрашати ялинку. Цього разу вони утримаються від традиції. До цієї проблеми знайшли сучасний підхід, тож Керол Міддлтон буде запитувати онуків в онлайн-режимі, куди почепити ту чи іншу прикрасу. 

3. Святкові листівки

Ця традиція залишиться незмінною. Щорічно члени королівської родини відправляють понад 800 святкових листівок з підписами та побажаннями. Листівки готують протягом року аби встигнути підписати та надіслати усім підданим.

4. Служба у церкві

Цього разу королівські особи не прийдуть на традиційну службу в церкві Св. Марії Магдалини в Сандрінгемі, аби уникнути натовпу та можливості зараження коронавірусом.

5. Подарунки

Раніше члени монаршої родини дарували кумедні та теплі подарунки один одному. Чи будуть вони обмінюватися подарунками цього разу та як це відбуватиметься, поки невідомо.

Сайт "Коментарі" бажає вам позитивних новорічних свят та рекомендує прочитати поради глави ВООЗ,  як безпечно зустріти Новий рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини