Головна Новини Суспільство події НАБУ оприлюднило розмову топменеджера ДТЕК, який обговорював призначення міністра енергетики
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ оприлюднило розмову топменеджера ДТЕК, який обговорював призначення міністра енергетики

Тимченко у розмові розповів про два варіанти розвитку подій

16 грудня 2020, 23:19
Поділіться публікацією:

НАБУ оприлюднило розмову топменеджера ДТЕК, який обговорював призначення міністра енергетики. 

НАБУ оприлюднило розмову топменеджера ДТЕК, який обговорював призначення міністра енергетики

Відомо, що йдеться про генерального директора групи компаній ДТЕК Максима Тимченка, який розмовляв з іноземним радником. У цій бесіді топменеджер компанії олігарха Ріната Ахметова обговорює призначення Ольги Буславець міністром енергетики, мовляв, це їхня "остання надія".

За словами Тимченка, в цей четвер або у п’ятницю планується ще одне засідання парламенту для того, щоб для затвердити зміни до державного бюджету, а також з метою голосування затвердження кандидата на посаду міністра енергетики.

Тимченко в розмові запевняє, що існує єдиний кандидат — Буславець, і якщо за неї проголосують і вона отримає підтримку – це достатньо полегшить життя Тимченко та його оточення.

" Оскільки ми з нею розмовляємо спільною мовою, вона з міністерства, вона все знає. Вона… її остання посада в міністерстві була директор Департаменту електроенергії. Вона в курсі всього, і я сподіваюсь, що вона зможе… і вона хороший персонаж з точки зору, що дуже рішуча і готова швидко працювати. Отже, вона – моя остання надія", — каже у розмові гендиректор ДТЕК.

У разі, якщо жінку все ж таки не призначать, за словами чиновника, вона отримає посаду першого заступника в чинне міністерство.

"Отже, розумієш, нам потрібен хтось, хто може консолідувати все це, потоки та різних людей в сектор", — підкреслює Тимченко у розмові з радником.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Офіс генпрокурора заявив, що НАБУ безпідставно звинуватило Ірину Венедиктову в перешкоджанні до притягнення винних до відповідальності у справі Нацгвардії про заволодіння 81 млн грн. Відомство підкреслює, що всі рішення, прийняті Офісом головного прокурора України та самою Іриною Венедиктовою, регламентуються положеннями законодавчих актів та міжнародних договорів, згода на обов'язкове виконання яких надано Парламентом України, виходячи з практики Європейського суду з прав людини.

Крім того, стало відомо, що за інформацією українських ЗМІ, Національне антикорупційне агентство публічно звинуватило генпрокурора Ірину Венедиктову в покриванні корупціонерів і тиску на слідство. Так, стало відомо, що по інформації НАБУ, 1 грудня Венедиктова без вивчення матеріалів кримінальної справи та правових підстав змінила процесуальних керівників у веденні кримінальної справи про незаконне заволодіння 81 мільйона гривень, що належать Нацгвардії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/nabudaily/2382
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини