Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: спека повертається
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: спека повертається

За прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, грози будуть поступово відступати, а на зміну їм знову прийде сильна спека

16 червня 2020, 06:51 comments2181
Поділіться публікацією:

Спека в Україні відвойовує свої позиції. На зміну грозовим дощам і відносній прохолоді знову прийде суха погода і палюче сонце. Про це свідчить прогноз, який зробили синоптики Укргідрометцентру на сьогодні, 16 червня.

Прогноз погоди в Україні: спека повертається

Спека почне наступати зі сходу України і поступово переміститься на Північ. Вже сьогодні суха та безхмарна погода очікує на мешканців Луганської, Харківської і Сумської областей. Повітря тут може вдень прогрітися одразу до 32 градусів.

Інші регіони хоч і будуть в полоні спеки, але ймовірність грози, а значить і тимчасової прохолоди, там ще досить висока. Наприклад, в центральних регіонах може бути до +28. Але парасольку все ж вдома краще не забувати. Центральні регіони також залишаються в епіцентрі гроз.  Вітер буде східним і досить сильним — місцями до 12 метрів в секунду.

Трохи прохолодніше може бути на Заході України. Денний максимум тут — це +26. Та й те не скрізь. Місцями може бути близько 23-24 градусів тепла. А вночі стовпчики термометрів, і зовсім можуть опуститися до +13. Грозові хмари можуть затягнути небо у будь-який час доби.

Прогноз погоди в Україні: спека повертається - фото 2

Грозові дощі трохи вщухнуть ближче до вихідних. Та й те не скрізь. Західні, центральні, а місцями і південні регіони періодично буде затягувати хмарами, попередили в Укргідрометцентрі.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали, які напої краще не вживати у спеку. Схоже, на нас чекає гарячий червень. Так що це варто взяти собі на замітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини