Головна Новини Суспільство події Поліція приступила до посиленого патрулювання Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція приступила до посиленого патрулювання Києва

У Києві пройдуть мітинги в урядовому кварталі

17 червня 2020, 09:57 comments1513
Поділіться публікацією:

В урядовому кварталі Києва відбудуться кілька масових акцій, у зв'язку з чим поліція посилила заходи безпеки. Крім поліцейських, порядок на вулицях охоронятимуть бійці Національної гвардії..

Поліція приступила до посиленого патрулювання Києва

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення кількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади. Для забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на чергування в посиленому режимі", — повідомили в Нацполіції.

Правоохоронці також попередили, що в акції на Банковій планують взяти участь люди різних політичних уподобань, тому не виключено, що деякі сили будуть використовувати провокації і заздалегідь сплановані агресивні дії.

"Наші органи поза політикою, і незалежно від політичних уподобань організаторів акції ми будемо діяти в рамках своєї компетенції", — підкреслили в поліції.


Як повідомляв портал "Коментарі", начальство Національної поліції Києва усунув від служби двох поліцейських, які били ногами беззбройного активіста у будівлі Шевченківського районного суду столиці, де розглядали справу Сергія Стерненко, який в 2018 році вбив  Івана Кузнєцова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини