Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український чиновник просить перестати боятись Путіна та дати танки
commentss НОВИНИ Всі новини

Український чиновник просить перестати боятись Путіна та дати танки

Подоляк заявив, що західні політики говорять про одне й теж - Україні потрібні танки, тому радник президента просить не тремтіти перед Путіним, а дати згоду на відправку військової техніки.

19 січня 2023, 18:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник президента України Михайло Подоляк просить союзників перестати боятись президента Росії Володимира Путіна та відправити необхідні для війни танки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на допис українського чиновника у Twitter.

Український чиновник просить перестати боятись Путіна та дати танки

Радник президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський усе більше наполягає на потребі в танках, для відбиття майбутнього наступу російських військ і звільнення окупованих територій. Західні політики погоджуються зі словами президента та готові відправити в Україну свої танки.

Великобританія оголосила про новий пакет військової допомоги, куди увійшли танки Challenger 2, а Польща та Фінляндія чекає на дозвіл Німеччини для реекспорту танків Leopard 2.

Канцлер Німеччини говорить, що він готовий відправити танки, проте тільки в спільному рішенні з іншими союзниками, зокрема з США і їх танками. Це вписується в раніше оголошену політику Шольца про три пункти яким слідує його країна: допомагати Україні, не вступати в прямий контакт у війні з Росією та приймати спільні рішення про постачання військової техніки. На такі дії західних політиків відреагував радник президента України Михайло Подоляк.

"Справжнє лідерство полягає в тому, щоб показувати приклад, а не дивитися на інших. Час перестати тремтіти перед Путіним і зробити останній крок", — пише Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як спецслужби США попередили план замаху на життя президента України.

Також "Коментарі" писали про те, що Німеччина звинувачує Великобританію через тиск, який та на неї чинить вимагаючи відправити танки в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини