Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ці слова протверезили Зеленського. Замах на життя президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці слова протверезили Зеленського. Замах на життя президента України

Перед російським нападом, Володимир Зеленський отримав інформацію про російський спецназ який збирався вбити президента України.

17 січня 2023, 17:00 comments10224
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За місяць до того, як Путін віддав наказ про вторгнення Росії, президент США Джо Байден публічного попереджав про плани російського диктатора. В той час президент України стверджував, що така інформація лише нагнітає паніку в суспільстві. Проте у своїй книзі американський документаліст Кріс Уіпл описав, як слова директора ЦРУ протверезили Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Independent.

Ці слова протверезили Зеленського. Замах на життя президента України

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

У своїй майбутній книзі The Fight of His Life: Inside Joe Biden's White House американський режисер-документаліст Кріс Уіпл розповідає про перші роки президентства Джо Байдена та виклики, які його супроводжували: пандемія, економічна криза та російське вторгнення в Україну.

Під час пошуку матеріалів Уіпл спілкувався з багатьма чиновниками США, зокрема директором ЦРУ Вільямом Бернсом. Керівник розвідувального управління поділився інформацією про кроки, які вжили США зоб захистити Зеленського від планів Путіна.

Перед вторгнення Росії Байден вирішив попередити президента України про російську загрозу, проте Зеленський сказав, що "нам не потрібна паніка". Згідно з книгою Уіпла, директор ЦРУ відправився в таємну подорож до Києва і попередив українського президента про плани російського спецназу.

"Це одразу привернуло увагу Зеленського, він був здивований, протверезів від цієї новини", — пише Уіпл.

Як повідомляє автор книги, дані від ЦРУ були настільки детальними, що допомогли запобігти двом замахам на президента України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про сильні слова Зеленського на врученні однієї з найпрестижніших кінонагород.

Також "Коментарі" писали про російського маніяка, який вбив понад 80 жінок і тепер ставить умови російській владі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини