Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сильні слова Зеленського на врученні «Золотого глобуса». Третьої світової війни не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильні слова Зеленського на врученні «Золотого глобуса». Третьої світової війни не буде

Володимир Зеленський запевнив, що війна в Україні це не трилогія, і не продовження Другої світової, адже вже всі знають хто переможе.

11 січня 2023, 12:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Під час церемонії вручення "Золотих глобусів" глядачі мали змогу послухати виступ президента України. Володимир Зеленський у відвертих словах сказав, якою буде доля України в майбутньому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українські ЗМІ.

Сильні слова Зеленського на врученні «Золотого глобуса». Третьої світової війни не буде

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Премію "Золотий глобус" отримав Стівен Спілберг та його фільму "Фабельмани". Під час гала-концерту на честь церемонії нагородження було багато чого, але найбільше емоцій викликала промова президента України Володимира Зеленського.

Анонсував виступ Володимира Зеленського актор Шон Пенн, що кілька разів відвідував Україну та зустрічався з президентом.

Зеленський наголосив на тому, що війна проти Російської Федерації ще не закінчилась, але вже відомо, хто вийде переможцем з цієї битви. Президент України згадав нагородження кінопремії у 1944 році, коли ще досі тривала війна, проте всі знали, хто переможе.

"Зараз ми в 2023 році, війна в Україні ще не закінчилася… але вже зрозуміло, хто переможе. Попереду ще битви і сльози, але точно можу сказати, хто був кращим минулого року, це були ви. Вільні люди вільного світу, ті, хто об’єднався навколо вільної української нації в нашій спільній боротьбі за свободу, демократію, право жити, любити, дарувати життя", – сказав Зеленський.

Український лідер запевнив, що його країна зупинить агресію Росії, а наступної світової війни вдасться уникнути.

"Третьої світової війни не буде, це не трилогія. Україна зупинить російську агресію на нашій землі", — говорить президент України.

Переглянути виступ Володимира Зеленського на врученні "Золотого глобуса" можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський підписав указ про санкції для 199 діячів культури.

Також "Коментарі" писали про світових політиків і те, який вигляд вони мали у молоді роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

54645

11 січня 2023, 13:51

НАЙДИ И РАЗДЕНЬ ГОРЯЧУЮ КРАСОТКУ СЕГОДНЯ НОЧЬЮ!----- https://paply.org/krasotky

Ігор

11 січня 2023, 12:46

Обнадійливі слова з вуст Зе-Ассада. Поки цей бородатий малюк (стилізований під диктаторів і терористів) у владі, поки для світу зберігається небезпека, проти якої він заспокоює. Не тримайся він як Ассад за владу Україна уникла б долі Сірії.


Новини