Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ілон Маск відреагував на поставки західних танків до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск відреагував на поставки західних танків до України

Одіозний мільярдер вчергове викликав суперечки через свої заяви у Twitter. Цього разу Маск прокоментував можливі поставки західних танків для України.

10 січня 2023, 16:44 comments11877
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск відреагував на майбутні поставки танків західного зразка в Україну. Власник Tesla назвав такі дії пасткою та порівняв ситуацію з Другою світовою війною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Маска.

Ілон Маск відреагував на поставки західних танків до України

Ілон Маск відреагував на поставки танків в Україну. Фото з відкритих джерел

Після зміни політики від французького президента, який погодився передати Україні колісні танки, до нього приєднались ще й лідери США та Німеччини, які анонсували майбутню відправку БМП Bradly та Marder, відповідно.

Таким чином, почала руйнуватись стіна, за якою ховались західні політики, які не хотіли відправляти важке озброєння до України. Усе більше країн заявляють про те, що вони згодні надати Україні танки: від США та Німеччини до Польщі та Фінляндії, проте поки що ніхто не робить перший крок.

Ілон Маск прокоментував допис Річарда Гарріотта, який критикує танки. Американець вважає, що якими б могутніми вони не здавались, їх легко знищують дрони та інші засоби за допомогою супутникового націлювання.

"Танки тепер смертельна пастка. Оскільки жодна сторона не має переваги в повітрі, у вас залишається піхота й артилерія – по суті Перша світова війна", — пише Маск, натякаючи, що постачання Україні танків приведе до ситуації війни на початку 20 століття.

Ілон Маск відреагував на поставки західних танків до України - фото 2

На слова Ілона Маска відреагував генерал у відставці Марк Гертлінг.

"Не сьогодні, Сатано. Одна з моїх новорічних постанов — не сперечатися з тими, хто формує свою думку на основі нульових знань і навіть меншого досвіду з цього питання", — критикує Ілона Маска військовий з  понад 35-річним досвідом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Кремля на поставки західних танків до України.

Також "Коментарі" писали про те, що Британія розглядає можливість відправити в Україну танки Challenger 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини