Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція Кремля на поставки західних танків в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Кремля на поставки західних танків в Україну

З'явилась реакція з Кремля про відправку в Україну важкого західного військового озброєння. Росіяни звинувачують союзників та говорять про страждання українського народу.

10 січня 2023, 13:18 comments6057
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Все більше союзників України повідомляють про готовність відправити важке озброєння на війну проти Росії. Речник Кремля Дмитро Пєсков відреагував на такі дії європейських країн та заявив, що постачання нібито "продовжить страждання українців". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Реакція Кремля на поставки західних танків в Україну

Спікер Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Президент Франції Еммануель Макрон змінив свою політику після дзвінка Володимиру Зеленському 4 січня. Французький лідер заявляв, що його країна не буде постачати танки в Україну, проте після телефонної розмови з президентом України Макрон змінив думку та оголосив про відправку колісних танків AMX-10 RC. Ці поставки прокоментували в Кремлі.

"Ці поставки можуть лише завдати болю українському народу і продовжити його страждання, але в принципі вони не зможуть нічого вирішити і зірвати процес досягнення цілей СВО", — сказав речник Кремля Дмитро Пєсков.

Окрім Франції, Пєсков звинуватив і інших союзників України.

"Навряд чи має сенс говорити тільки про рішення Франції. Ми знаємо, що колективна Європа, Північноатлантичний альянс і США вже влили в Україну десятки мільярдів доларів через поставки зброї", — додав він.

Нагадаймо, що через повномасштабне вторгнення Росії та окупацію українських територій Зеленський звернувся за допомогою до країн НАТО та ЄС. Таким чином все більше країн фінансово, військово та гуманітарно підтримують Україну проти російської агресії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путіну байдуже на власний народ, адже його цікавить війна в Україні. Росіяни замерзають у своїх будинках через аномальний холод та несправність електростанцій.

Також "Коментарі" писали про ключовий момент, коли Україна звільниться від російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини