Головна Новини Суспільство події Діти під Одесою стріляли з вогнепалу: один поранений з кулею в голові
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти під Одесою стріляли з вогнепалу: один поранений з кулею в голові

Правоохоронці знайшли на місці сутички дітей цілих 17 гільз

23 грудня 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

16-річний хлопчик в Чорноморську був госпіталізований з вогнепальним пораненням. Його поранили під час бійки двох груп, які притягли з собою зброю на "стрілку". Про це повідомляє видання "Думська".

Діти під Одесою стріляли з вогнепалу: один поранений з кулею в голові

Фото: из открытых источников

Вчора ввечері на Середній вулиці Чорноморська Одеської області сталася сутичка між дітьми. Під час бійки вони почали використовувати зброю, як повідомили виданню правоохоронці. Одна куля потрапила в задню частину голови хлопчика, а друга пошкодила руку. Його госпіталізували. Про стан дитини поки нічого не повідомлялося.

Як заявили джерела видання в поліції, правоохоронці знайшли на місці сутички цілих 17 гільз. Їх притягнуть до відповідальності за хуліганство.

Нагадаємо, нещодавно поліція в Одесі затримала серійного грабіжника аптек, який тероризував місцевих фармацевтів. Вчора під Одесою поліція спалила 6 кг наркотиків, чим викликала бурхливу реакцію соцмереж і ряд гострих жартів на свою адресу, бо до заходу підключилися СБУ, кримінальна поліція і співробітники суду.

Раніше під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів. Господар не зміг прогодувати їх через нову податкову реформу в регіоні. Він був змушений звернутися до зоозахисних організацій за допомогою.

Креативні одеські підприємці також організували невеличку наркоплантацію на 50 кущів на задньому дворі й створили Telegram-канал по збуту наркотиків. Останній рекламували за допомогою графіті червоною фарбою на будівлях Одеси. Так поліція і виявила порушника. Все вилучено.

Як повідомляли "Коментарі", відділення для хворих коронавірусом хочуть відкрити на базі Одеського національного медуніверситету.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини