Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний виїхав за кордон. З ким зустрівся командувач ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний виїхав за кордон. З ким зустрівся командувач ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний виїхав за кордон для зустрічі з американським генералом.

17 січня 2023, 20:46
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний здійснив візит до Польщі, де зустрівся з генералом США Марком Міллі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на Telegram українського військового керівника.

Залужний виїхав за кордон. З ким зустрівся командувач ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

У повідомлені, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що вперше зустрівся з американським генералом Марком Міллі. Керівник ЗСУ подякував генералу США за підтримку та надану допомогу його країною та союзниками.

"В Польщі відбулася моя перша особиста зустріч із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі", — пише Валерій Залужний.

Ймовірно український та американський військові обговорили майбутню зустріч союзників України на американській військовій базі Рамштайн, яка відбудеться в кінці тижня. Саме там очікується прийняття рішення про постачання Україні західних танків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони Великобританії оголосило про новий пакет військової допомоги для України. У нього увійшов ескадрон британських непереможних танків Challenger 2, бронетранспортери, зенітні установки САУ та боєприпаси.

Також Коментарі писали про те, що Великобританія тисне на Німеччину, щоб уряд країни дозволив відправляти танки Leopard 2 іншим країнам, зокрема Польщі та Фінляндії. Остання назвала всього одну вимогу для відправки танків до України, а президент Фінляндії публічно оголосив, що підтримає таке рішення. Уряд Польщі, своєю чергою, також повідомляв бажання відправити танки Leopard до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/357
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини