Головна Новини Суспільство Війна з Росією "За Вінницю! Миколаїв! Харків! Одесу!": роботу авіації ЗСУ показали на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

"За Вінницю! Миколаїв! Харків! Одесу!": роботу авіації ЗСУ показали на відео

Минулої доби два українські штурмовики відпрацювали зі скупчення живої сили противника, а також по складах з боєприпасами на півдні України

19 липня 2022, 11:21 comments1625
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по позиціях супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"За Вінницю! Миколаїв! Харків! Одесу!": роботу авіації ЗСУ показали на відео

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Стратком ВСУ опублікував відео, на якому знято роботу української військової авіації.

"За Вінницю! Миколаїв! Харків! Одесу! За всі українські міста та села..." Збройні Сили України змушують окупантів відповідати за скоєні злочини проти України! Вистоємо. Переможемо. Помстимося", — пише СтратКом.

Зазначається, що на опублікованих кадрах показано роботу штурмовиків Су-25.

Нагадаємо, раніше ми писали, що минулої доби два українські штурмовики відпрацювали зі скупчення живої сили противника , а також по складах з боєприпасами на півдні України. Основні удари припали в районі Снігурівки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Шойгу назвав головну мету для обстрілів в Україні. Окупантів створюють багато проблем американські ракетні системи HIMARS.

Читайте також про те, що ми вже почали отримувати: Данилов зацікавив дальністю нових снарядів HIMARS. Що стосується HIMARS, Олексій Данилов зазначив, що є деяке розуміння, що ми вже почали отримувати снаряди, які вирушають набагато далі, ніж це було на початку.

Сайт "Коментарі" повідомляв Залужний, розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому тепер все під контролем. Важливу роль стабілізації ситуації на фронті зіграли своєчасні поставки М142 HIMARS.

Також "Коментарі" інформували про те, що без кордону між Україною та РФ: у СБУ показали з якими картами росіяни пішли на вторгнення (ФОТО). Росіяни заблукали в Харківській області, не побачивши цілі житлові масиви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини