Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що було знищено на військовій базі росіян у Мелітополі.
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що було знищено на військовій базі росіян у Мелітополі.

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

5 липня 2022, 12:30 comments1744
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали потужного удару по військовій базі окупантів у Мелітополі (Запорізька область). Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Стало відомо, що було знищено на військовій базі росіян у Мелітополі.

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, позавчора вночі (3 липня) ЗСУ завдали удару по базі окупантів у Мелітополі . Страком опублікував дані про те, що було знищено на даному об'єкті.

"Добрі люди поділилися попереднім підрахунком втрат орків після прильотів аеропортом Мелітополя", — повідомляє СтратКом.

Наголошується, що на даний момент дані доуточнюються.

"Було суттєво пошкоджено або зруйновано, щонайменше, чотири будівлі з російськими підрозділами та розгорнутими біля них позиціями окупантів. Йдеться про казарми, пункти управління та бойові розрахунки з відповідною технікою. Також знищено електронне обладнання систем ППО та РЕБ. Крім того, знищено. резервуари зберігання ПММ ворога, які дуже довго горіли після влучень, повідомляють, що в результаті ювелірної роботи ЗСУ було знищено близько 150 окупантів, і більше трьохсот отримали поранення різного ступеня тяжкості. знищено або виведено з ладу майже всю авіаційну техніку окупантів, переважна більшість з якої вже ніколи не стане в дію.", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те , що Луганщина під окупацією: які варіанти розвитку подій на фронті – чи будуть переговори. Останні події на фронті ознаменувалися відходом ЗСУ з Лисичанська та масованим обстрілом окупантами Слов'янська. При цьому Україна позбавила ворога безлічі складів із боєприпасами у тилу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Мін'юсті розповіли, яка з заборонених партій має найбільше майно. Майно заборонених політичних партій вилучатиметься. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Туреччині російські туристи отримують подяки (Фото). Зміст листівок для російських туристів у Туреччині виклали у соцмережах. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що в ГУР розповіли , чому посилилися ракетні удари територією України. У ГУР МО пояснили, чому Росія атакує ракетами міста України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини