Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр розповіла про значні успіхи ЗСУ: звільнили населений пункт
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр розповіла про значні успіхи ЗСУ: звільнили населений пункт

Українські військові звільнили важливий населений пункт у Донецькій області.

16 серпня 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що українські сили звільнили селище Урожайне, Донецької області. За словами Маляр українські бійці продовжують наступати на позиції окупантів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Ганни Маляр.

Маляр розповіла про значні успіхи ЗСУ: звільнили населений пункт

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

У кінці липня українські бійці звільнили сусіднє біля Урожайного селище Старомайорське. Російські окупанти в соцмережах постійно скаржились на роботу української артилерії та дронів по їх позиціях. Росіяни стверджували, що залишають село Урожайне через неможливість там вести бойові дії.

Кілька після цього Маляр інформувала, що у цьому напрямку відбуваються "певні успіхи", а 16 серпня офіційно повідомила про звільнення Урожайного.

"Урожайне звільнили. Наші оборонці закріплюються на рубежах. Наступальні дії тривають", — написала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, що звільнення Старомайорського та Урожайного відбувається в напрямку Маріуполя та Бердянська. Аналітики пояснюють, що таким чином Україна отримала тактичну перевагу над російськими силами та планують вийти до Азовського моря, щоб відрізати Крим від сухопутного коридору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що віцепрем'єр-міністр України Ірини Верещук пояснила, який буде шлях України до перемоги та чому війна не закінчиться найближчим часом.

Також "Коментарі" писали про українського військового оглядача Олега Жданова, який назвав крайній термін закінчення війни з Росією. За його словами на ці обставини значною мірою впливають вибори в Сполучених Штатах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини