Головна Новини Суспільство Війна з Росією Верещук відповіла, скільки ще триватиме війна проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук відповіла, скільки ще триватиме війна проти Росії

Віцепрем'єр-міністр України Ірини Верещук пояснила, який буде шлях України до перемоги та чому війна не закінчиться найближчим часом.

16 серпня 2023, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що "шлях до перемоги буде довгим", а війна не закінчиться ні до кінця року, ні наступної весни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Верещук.

Верещук відповіла, скільки ще триватиме війна проти Росії

Віцепрем'єр-міністр України Ірини Верещук. Фото з відкритих джерел

Ірина Верещук вважає, що потрібно усім громадянам України та владі готуватись до затяжної та важкої війни проти Росії.

"Маємо бути чесними. У цій війні шлях до перемоги буде довгим та важким. "2-3 тижні", "до кінця року", "наступної весни" — все це неправда"", — пише Ірина Верещук.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій пояснює, що повинен робити кожен українець для перемоги. За словами Верещук, потрібно "налаштовуємось на марафон, а не на спринт". Не витрачати ресурси та час на непотрібні речі, а братись лише за реалістичні завдання.

Крім того, Верещук різко відгукнулась про корупцію, яку назвала державною зрадою і пояснила, "якщо не жорстко, то не спрацює". Також Верещук критикує політиканство та додає, що чвари можуть відбуватись після війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовик та популярний відеоблогер Олег Жданов розповів, коли закінчиться війна в Україні. Ютубер пояснив, які фактори впливають на цей процес.

Також "Коментарі" писали, що після проведення вдалої спецоперації у якій українські елітні бійці захопили в полон російського командира батальйону, він розкрив секретні дані армії РФ. ЗСУ використала інформацію та вдарила по важливим військовим об'єктам російських сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини