Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський майор розкрив військові таємниці РФ: ЗСУ вдарили по важливій позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський майор розкрив військові таємниці РФ: ЗСУ вдарили по важливій позиції

Після проведення вдалої спецоперації у якій українські елітні бійці захопили в полон російського комбата, він розкрив секретні дані армії РФ.

14 серпня 2023, 16:43 comments1071
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На початку серпня український елітний загін зайшов на позиції росіян та захопив кількох окупантів, зокрема і командира батальйону майора Юрія Томова. Тепер полонений розкриває таємниці Росії.

Російський майор розкрив військові таємниці РФ: ЗСУ вдарили по важливій позиції

Полонений російський комбат Юрій Томов

Українські воєнні кореспонденти 13 серпня почали публікувати відео з полоненим російським комбатом Томовим. На відео російський майор розповідає українським військам де розміщення російські сили, а також інші військові секрети. 

Полонений командир батальйону повідомив про важливу локацію – склад російських боєприпасів поблизу міста Олешки. Саме по ньому невдовзі завдала ударів українська армія.

Наразі ЗСУ має невеликий плацдарм на лівому березі поблизу селища Козачі Лагері, який постійно розширюється. Росіяни постійно обстрілюють його артилерійським вогнем. За словами воєнного кореспондента BILD, це говорить про те, що російські сили "не наважують завдати атаки по ньому сухопутними силами".

Нагадаємо, що елітний український військовий загін здійснив серйозну військову спецоперацію. Бійці перетнули Дніпро та під масовим ракетним ударом по росіянах захопили позиції армії РФ. Згодом вони викликали російських солдатів через захоплені рації та попросили про "допомогу". Таким чином російський загін потрапив в українську пастку і був захоплений, зокрема в полон потрапив комбат Юрій Томов. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові знищили одразу три найкращі танки Путіна.
Також "Коментарі" писали, що після кількох місяців наступу Захід починає змінювати військову стратегію щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини