Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові знищили одразу три найкращі танки Путіна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили одразу три найкращі танки Путіна (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують знищувати російську техніку. Цього разу опубліковане відео від Міноборони показало знищенні танки на сході України.

14 серпня 2023, 15:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони України опублікувало відео на якому показано три підбиті російські танки Т-90М "Прорив", які Путін назвав найкращими танками у світі. Про це повідомляє портал "Коментарі"з посиланням на Twitter Міноборони.

Українські військові знищили одразу три найкращі танки Путіна (ВІДЕО)

Російський танк Т-90М "Прорив". Фото з відкритих джерел

Відеоролик від українського міністерства демонструє підбиті сучасні російські танкиТ-90М "Прорив" поблизу селища Авдіївка, Донецької Області. Крім російських танків на відео показане і інша знешкоджена техніка.

"Прориву не вдалося. Три російські танки Т-90М "Прорив", транспортер-тягач МТ-ЛБ і БМП підбиті та покинуті", — повідомляє Міноборони у дописі до відео.

Переглянути відео з російськими танками, які були підбиті українськими військовими можна нижче:

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін виступаючи перед журналістами вказав, що російські фахівці будуть вивчати західні зразки танків, які їм вдалось отримати у боях в Україні. Однак заявив, що російський танк Т-90М "Прорив" — найкращий танк у світі.

Т-90М "Прорив" – це сучасне важке озброєння російської армії яке здійснено на танку старішої моделі Т-90. Вперше техніку представили у 2011 році. Станом на початок повномасштабного вторгнення у Росії виготовили близько 100 танків цієї моделі. Згідно з інформацією з відкритих джерел Україна щонайменше захопила три танки, а ще 15 було знищено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про слова представника ГУР, який розповів, що слід очікувати від Росії на День Незалежності України.

Також "Коментарі" писали, що після кількох місяців наступу Захід починає змінювати військову стратегію щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини