Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жданов назвав крайній термін закінчення війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Жданов назвав крайній термін закінчення війни з Росією

Український військовик та популярний відеоблогер Олег Жданов розповів, коли закінчиться війна в Україні.

15 серпня 2023, 11:30 comments19926
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жданов назвав крайній термін закінчення війни з Росією

Військовий оглядач Олег Жданов. Фото з відкритих джерел

Полковник запасу ЗСУ та популярний військовий оглядач Олег Жданов зробив прогноз щодо терміну, коли закінчиться війна між Україною та Росією. За його словами це станеться не пізніше травня 2024 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Жданова для видання "Главред".

Олег Жданов прогнозує, що День Незалежності у 2024 році Україна святкувати в статусі країни, у якій настав мир.

"Навряд чи війна затягнеться довше. Думаю, крайній термін закінчення цієї війни – травень 2024 року", — заявив Олег Жданов.

Український військовий оглядач пояснює, що ця дата є початком передвиборчої кампанії у США і перемога України у війні додасть голосів Джо Байдену та допоможе виграти вибори президента.

Жданов вказує, що Байден зараз має підтримку близько 40% серед американців, подібний результат показує і його головний конкурент Дональд Трамп. Таким чином, якщо Україна програє, або відбудеться замороження війни, це означатиме, що Байден витратив американські гроші даремно, а республіканці на чолі з Трампом отримають перевагу.

"Байден не має вибору… вони вже увійшли в цю війну на боці України і не можуть дозволити собі програти", — вважає Жданов.

Популярний ютубер розповідає, що Байден може набрати ще 10% голосів, які необхідні для перемоги на виборах завдяки завершенню війни в Україні. Адже тоді демократи для американців будуть говорити, що саме завдяки допомозі США було зупинено найбільший військовий конфлікт з часів Другої світової війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про військових аналітиків, які дають тривожні прогнози щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що після кількох місяців наступу Захід починає змінювати військову стратегію щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 серпня 2023, 10:46

І хто ж в нас такий думкою багатіє? Уті-пусінькі, не здатненькі державоньку мати. Нічого окрім гарненького лепету. Прямо копія Зе корумпованого.


Новини